Регистрирани играчи: 9 307
Бесплатна регистрација
Стани тениска ѕвезда! Повеќе информации


Tennis Duel
Тенискиот Дуел е интернет спортска игра каде вие можете да го живеете животот на еден тениски професионалец. Создадете свој карактер, искачете се на ранкингот и постанете број еден во светот! Подобрете ги вашите особини, тренирајте специјални удари и вештини и постанете подобар играч. Освен вештините и особините исто така е важно да имате добра опрема и солидни објекти за тренинг. Турнири, клубови и возбудливи битки за подобра позиција во ранкингот - сево ова ве чека во Тенискиот Дуел. Докажете дека имате што е потребно и играјте тенис против илјадници други играчи како вас!

Оваа игра нема потреба од инсталирање, помоќен компјутер или брзо поврзување и вие ќе можете да ја играте бесплатно.
Заборавена лозинка
Внесете ја вашата регистрирана e-mail адреса за да ви пратиме нова лозинка.
Video